Угода про конфіденційність

1. Ця Угода діє стосовно Інтернет-сайту http://forbes.ua (далі «Сервіс») та iPad-додатку Forbes Україна, наданого ТОВ «Видавничий Дім Український Медіа Холдинг» (м. Київ, пров. Куренівський, 17г ) та/або його пов’язаними (афілійованими) компаніями (далі − «Власник»).

2. Ця Угода є договором приєднання, використання Користувачем Сервісів свідчить про приєднання Користувача до даної Угоди повністю і підтверджує його згоду з наступними умовами.

3. При використанні Користувачами Сервісів Власник здійснює збір та обробку даних користувача, а саме:

3.1. даних, що надаються Користувачем як при заповненні реєстраційних форм Сервісів, так і в процесі користування сервісом (таких як ПІБ, адреса, номери телефонів тощо);

3.2. файли cookie;

3.3. IP-адреси;

3.4. параметри та налаштування Інтернет-браузерів.

4. Власник вносить дані користувача до бази персональних даних Інтернет-користувачів та користувачів iPad-додатку з моменту, коли Користувач вперше починає користуватися Сервісами, а також протягом усього періоду, поки Користувач користується послугами сервісу. Термін зберігання даних складається з періоду, протягом якого Користувач користується послугами сервісу, а також пʼять наступних років після закриття аккаунта Користувача на відповідному Сервісі й закінчення користування послугами сервісів.

5. Власник здійснює обробку персональних даних користувача будь-якими способами з метою належного надання Користувачу послуг (ідентифікація, аутентифікація, авторизація, відновлення пароля, розсилання інформаційних матеріалів за підпискою користувача, надання відповідей на запити та листи користувача, а також для інших дій, час від часу необхідних для належного надання послуг сервісів).

6. Власник використовує персональні дані для таргетингу рекламних та/або інформаційних матеріалів за віком, статтю, іншими даними, для проведення статистичних досліджень; будь-якими іншими способами.

7. Власник має право передати персональні дані, базу персональних даних, в яку внесені персональні дані Користувача, повністю або частково будь-яким третім особам без інформування про це Користувача у наступних випадках: особам, у керівництво, володіння або власність яких передано Сервіси; особам, які є повʼязаними/афілійованими з Власником; новому власнику та/або власникам Сервісу для обробки з метою, передбаченою цією Угодою; іншим користувачам сервісів (як фізичним, так і юридичним особам), якщо на Сервісі передбачено відповідний функціонал.

8. При використанні Користувачами Сервісів, на Інтернет-сторінках сервісів і в iPad-додатку можуть бути присутніми коди Інтернет-ресурсів третіх осіб, внаслідок чого ці треті особи отримують дані, зазначені в пунктах 3.2, 3.3 та 3.4 цієї Угоди. Такими Інтернет-ресурсами третіх осіб є:

8.1. системи зі збирання статистики відвідувань сервісів (наприклад, лічильники bigmir.net, Google Analytics, Adobe SiteCatalyst тощо);

8.2. соціальні плагіни (блоки) соціальних мереж (наприклад, Facebook тощо);

8.3. системи банеропоказів (наприклад, AdRiver і под.);

8.4. інші ресурси.

9. Користувач має всі права щодо захисту його персональних даних, передбачених чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».

10. Обробка персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів. Власник вживає всіх передбачених законодавством заходів для захисту персональних даних користувача, зокрема, обробка даних здійснюється на обладнанні, яке знаходиться в охоронюваних приміщеннях з обмеженим доступом.

11. Власник має право змінювати умови цієї Угоди в односторонньому порядку. У цьому випадку всі зміни публікуються за адресою http://forbes.ua/privacy , і стають обовʼязковими для користувача через 10 днів із часу такої публікації.

Погляд
Найтемніший час перед світанком: як подолати кризу в компанії
Які завдання ляжуть на плечі команди, а які ─ безпосередньо на власника
7454 перегляду
Колектори і юрособи: з бізнесом не церемоняться
Чим відрізняється поведінка колекторських структур стосовно боржників-фізосіб і бізнесменів
11688 переглядів
Скромна чарівність біткоіна: українські реалії використання криптовалют
Хоча криптовалюти поки що офіційно заборонені в Україні, країна входить у топ-5 країн світу за кількістю користувачів різними біткоін-гаманцями
18719 переглядів
Новий-старий порядок атестації від Мін'юсту: що змінилося
Про особливості нового порядку атестування складу Державної кримінально-виконавчої служби України
2985 переглядів
FORBES У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ