Угода про конфіденційність

1. Ця Угода діє стосовно Інтернет-сайту http://forbes.ua (далі «Сервіс») та iPad-додатку Forbes Україна, наданого ТОВ «Видавничий Дім Український Медіа Холдинг» (м. Київ, пров. Куренівський, 17г ) та/або його пов’язаними (афілійованими) компаніями (далі − «Власник»).

2. Ця Угода є договором приєднання, використання Користувачем Сервісів свідчить про приєднання Користувача до даної Угоди повністю і підтверджує його згоду з наступними умовами.

3. При використанні Користувачами Сервісів Власник здійснює збір та обробку даних користувача, а саме:

3.1. даних, що надаються Користувачем як при заповненні реєстраційних форм Сервісів, так і в процесі користування сервісом (таких як ПІБ, адреса, номери телефонів тощо);

3.2. файли cookie;

3.3. IP-адреси;

3.4. параметри та налаштування Інтернет-браузерів.

4. Власник вносить дані користувача до бази персональних даних Інтернет-користувачів та користувачів iPad-додатку з моменту, коли Користувач вперше починає користуватися Сервісами, а також протягом усього періоду, поки Користувач користується послугами сервісу. Термін зберігання даних складається з періоду, протягом якого Користувач користується послугами сервісу, а також пʼять наступних років після закриття аккаунта Користувача на відповідному Сервісі й закінчення користування послугами сервісів.

5. Власник здійснює обробку персональних даних користувача будь-якими способами з метою належного надання Користувачу послуг (ідентифікація, аутентифікація, авторизація, відновлення пароля, розсилання інформаційних матеріалів за підпискою користувача, надання відповідей на запити та листи користувача, а також для інших дій, час від часу необхідних для належного надання послуг сервісів).

6. Власник використовує персональні дані для таргетингу рекламних та/або інформаційних матеріалів за віком, статтю, іншими даними, для проведення статистичних досліджень; будь-якими іншими способами.

7. Власник має право передати персональні дані, базу персональних даних, в яку внесені персональні дані Користувача, повністю або частково будь-яким третім особам без інформування про це Користувача у наступних випадках: особам, у керівництво, володіння або власність яких передано Сервіси; особам, які є повʼязаними/афілійованими з Власником; новому власнику та/або власникам Сервісу для обробки з метою, передбаченою цією Угодою; іншим користувачам сервісів (як фізичним, так і юридичним особам), якщо на Сервісі передбачено відповідний функціонал.

8. При використанні Користувачами Сервісів, на Інтернет-сторінках сервісів і в iPad-додатку можуть бути присутніми коди Інтернет-ресурсів третіх осіб, внаслідок чого ці треті особи отримують дані, зазначені в пунктах 3.2, 3.3 та 3.4 цієї Угоди. Такими Інтернет-ресурсами третіх осіб є:

8.1. системи зі збирання статистики відвідувань сервісів (наприклад, лічильники bigmir.net, Google Analytics, Adobe SiteCatalyst тощо);

8.2. соціальні плагіни (блоки) соціальних мереж (наприклад, Facebook тощо);

8.3. системи банеропоказів (наприклад, AdRiver і под.);

8.4. інші ресурси.

9. Користувач має всі права щодо захисту його персональних даних, передбачених чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».

10. Обробка персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів. Власник вживає всіх передбачених законодавством заходів для захисту персональних даних користувача, зокрема, обробка даних здійснюється на обладнанні, яке знаходиться в охоронюваних приміщеннях з обмеженим доступом.

11. Власник має право змінювати умови цієї Угоди в односторонньому порядку. У цьому випадку всі зміни публікуються за адресою http://forbes.ua/privacy , і стають обовʼязковими для користувача через 10 днів із часу такої публікації.

Погляд
Скромна чарівність біткоіна: українські реалії використання криптовалют
Хоча криптовалюти поки що офіційно заборонені в Україні, країна входить у топ-5 країн світу за кількістю користувачів різними біткоін-гаманцями
7108 переглядів
Новий-старий порядок атестації від Мін'юсту: що змінилося
Про особливості нового порядку атестування складу Державної кримінально-виконавчої служби України
2024 перегляду
Експортні міфи, або Як підкорити Велику Китайську стіну
Ринок КНР дуже привабливий для експортерів усього світу, продукція яких сьогодні китайському споживачеві здається набагато цікавішою, ніж українська
3911 переглядів
Скільки коштує професійне вигорання персоналу
І як бізнес може застрахуватися від проблем зі співробітниками
14915 переглядів
FORBES У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ